Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Veel mensen vinden het lastig om de juiste afwerking van een trap te kiezen. Van een trap wordt dagelijks gebruik gemaakt, dus stevigheid en slijtvastheid zijn belangrijke factoren. Daarnaast is een trap een groot zichtbaar onderdeel van een woning. Daarom is het belangrijk dat de uitstraling ervan overeenkomt met de rest van een interieur.

Om u te helpen tot de perfecte trapafwerking voor uw woning te komen, staan wij u graag bij in onze showroom. Onze styliste kan met haar deskundigheid een hoop nieuwe inspiratie en ideeën bij up opdoen. Neem contact op en plan een afspraak in. Dan komen we samen tot de beste keuze voor uw trap.

Showroom dag: Elke 2e zaterdag van de maand

Wilt u graag een bezoek komen brengen aan onze showroom, maar bent u gelimiteerd tot het weekend? Geen probleem! Één keer in de maand hebben we op zaterdag een speciale showroom dag. Bekijk en kies de producten die het best bij u passen en vraag advies aan onze adviseurs. Bent u aanwezig? Onze showroom dagen vinden plaats op elke 2e zaterdag van de maand. Laat ons weten of u komt door onderstaand formulier in te vullen.

Showroom op locatie

Heeft u een woning gekocht in een nieuwbouwproject? Wanneer u en zes van uw buren online een offerte aanvragen dan komen we graag bij u langs met onze showroom op locatie. Meren weten? Vraag naar de voorwaarden.

Tot snel!

Waarom bij Uwtrapafwerking.nl?

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring met het afwerken van trappen.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste materialen van topmerken.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw trap na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Garantie

Wij zijn alleen tevreden met het allerbeste. U krijgt garantie op onze trapafwerking.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren voorkomt u een hoop stress.

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl wij samen met Sigma Coatings en ProGold.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Vivafloors de beste keuze. Met de vloeren van dit merk is uwvloerafwerking.nl in staat om kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren te leveren.

Voor het stuken van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stukwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.