Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Wilt u een kwaliteit trapafwerking, waarbij uw persoonlijke voorkeur voor een kleur makkelijk kan worden toegepast? Kies dan voor een lakverf trapafwerking. Het grote voordeel van verf is dat vrijwel iedere kleur mogelijk is, zodat u verzekerd bent van een trap die volledig voldoet aan uw wensen.

Wij maken gebruik van Sigma S2U Gloss, een van de beste lakverf systemen voor de behandeling van houtwerk. Het product is zéér duurzaam, waardoor de hoge glansgraad lang behouden blijft. De laag is slijtvast en gemakkelijk reinigbaar. Hierdoor kunt u nog lang van uw trap genieten.

U heeft de keuze uit Sigma S2U Gloss hoogglans of Sigma S2U Gloss zijdeglans. Kies voor Sigma S2U Gloss hoogglans wanneer uw voorkeur uitgaat naar een glanzende uitstraling. Sluit een mattere uitstraling beter aan op uw wensen? Kies dan voor Sigma S2U Gloss zijdeglans.

Benieuwd naar de kosten of de mogelijkheden voor een lakverf afwerking van uw trap? Vraag dan een prijsindicatie aan of neem contact met ons op.

Kleurkeuze voor uw trapafwerking

Wij kunnen dankzij onze nauwe samenwerking met Sigma Coatings iedere gewenste kleur snel leveren. Heeft u een kleur op het oog maar is deze niet afkomstig uit de Sigma kleurenwaaier? Geen probleem! Geef de kleurcode aan ons door, dan zorgen wij ervoor dat uw trap straks prachtig en uniek is afgewerkt met uw gekozen kleur.

Waarom bij Uwtrapafwerking.nl?

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring met het afwerken van trappen.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste materialen van topmerken.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw trap na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Garantie

Wij zijn alleen tevreden met het allerbeste. U krijgt garantie op onze trapafwerking.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren voorkomt u een hoop stress.

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl wij samen met Sigma Coatings en ProGold.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Vivafloors de beste keuze. Met de vloeren van dit merk is uwvloerafwerking.nl in staat om kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren te leveren.

Voor het stuken van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stukwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.

Beoordeling door klanten: 9.1/10 - 45 beoordelingen