Lakverf trapafwerking

Wilt u een kwaliteit trapafwerking, waarbij uw persoonlijke voorkeur voor een kleur makkelijk kan worden toegepast? Kies dan voor een lakverf trapafwerking. Het grote voordeel van verf is dat vrijwel iedere kleur mogelijk is, zodat u verzekerd bent van een trap die volledig voldoet aan uw wensen.

Ontvang een vrijblijvende prijsindicatie

 • Binnen 1 minuut aangevraagd!
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Wij maken gebruik van Sigma S2U Gloss, een van de beste lakverf systemen voor de behandeling van houtwerk. Het product is zéér duurzaam, waardoor de hoge glansgraad lang behouden blijft. De laag is slijtvast en gemakkelijk reinigbaar. Hierdoor kunt u nog lang van uw trap genieten.

U heeft de keuze uit Sigma S2U Gloss hoogglans of Sigma S2U Gloss zijdeglans. Kies voor Sigma S2U Gloss hoogglans wanneer uw voorkeur uitgaat naar een glanzende uitstraling. Sluit een mattere uitstraling beter aan op uw wensen? Kies dan voor Sigma S2U Gloss zijdeglans.

Benieuwd naar de kosten of de mogelijkheden voor een lakverf afwerking van uw trap? Vraag dan een prijsindicatie aan of neem contact met ons op.

Kleurkeuze voor uw trapafwerking

Wij kunnen dankzij onze nauwe samenwerking met Sigma Coatings iedere gewenste kleur snel leveren. Heeft u een kleur op het oog maar is deze niet afkomstig uit de Sigma kleurenwaaier? Geen probleem! Geef de kleurcode aan ons door, dan zorgen wij ervoor dat uw trap straks prachtig en uniek is afgewerkt met uw gekozen kleur.

Mock up inspiratie magazine Uwtrapafwerking

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen?
Ontvang onze checklists & 7 tips!

Onze checklist & tips helpen u bij de juiste voorbereiding en voorkomen ergernis, zorgen en onnodige kosten.
Download ze hieronder!  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Ontvang persoonlijk advies van uwtrapafwerking.nl

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  Image 8Image 9Image 10Image 11Image 12