Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Wilt u een nieuwe afwerking van uw trap die duurzaam is en tegelijkertijd een schitterende uitstraling heeft? Wij leveren een breed aanbod aan afwerkingen om uit te kiezen. We helpen u graag om tot de perfecte trapafwerking voor uw woning te komen, zodat uw trap haarfijn aansluit op de rest van uw interieur. Lees hieronder meer over de verschillende afwerkingen die we leveren, of vraag meteen een prijsindicatie aan.

Bekleden met PVC

Wij zijn gespecialiseerd in de levering van PVC trapbekleding. Deze afwerking geeft uw trap een prachtige natuurlijke uitstraling, maar is tegelijkertijd makkelijk en goedkoop in onderhoud. Het voordeel van PVC bekleding is dat het een authentieke look heeft en het verschil met een echte houten of betonnen trap niet te zien is. Daarnaast beschikt het over een hoge slijtvastheid en is het vochtbestendig. Bekijk onze PVC collectie om het perfecte dessin voor uw trap te vinden. Lees meer over PVC bekleding.

Lakverf trapbekleding

Een andere mogelijkheid om uw trap een schitterende uitstraling te geven is onze afwerking met lakverf. U heeft dan een eindeloze keuze in verschillende kleuren. Hierdoor kunt u erg makkelijk de kleur uitkiezen die u het best vindt passen in uw huis en bij uw interieur. Dankzij deze persoonlijke keuze bent u ervan verzekerd dat uw trap de perfecte afwerking krijgt. Ons deskundige team assisteert u graag om een goede keuze te maken. Lees meer over lakverf trapbekleding.

Geïnteresseerd in een van de afwerkingen? Neem dan contact met ons op, zodat wij samen met u kunnen kijken naar de mogelijkheden om van uw trap een prachtig interieurstuk te maken.

Waarom bij Uwtrapafwerking.nl?

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring met het afwerken van trappen.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste materialen van topmerken.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw trap na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Garantie

Wij zijn alleen tevreden met het allerbeste. U krijgt garantie op onze trapafwerking.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren voorkomt u een hoop stress.

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl wij samen met Sigma Coatings en ProGold.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Vivafloors de beste keuze. Met de vloeren van dit merk is uwvloerafwerking.nl in staat om kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren te leveren.

Voor het stuken van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stukwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.

Beoordeling door klanten: 9.1/10 - 45 beoordelingen