Trap bekleden

Wilt u een nieuwe afwerking van uw trap die duurzaam is en tegelijkertijd een schitterende uitstraling heeft? Wij leveren een breed aanbod aan afwerkingen om uit te kiezen. We helpen u graag om tot de perfecte trapafwerking voor uw woning te komen, zodat uw trap haarfijn aansluit op de rest van uw interieur. Lees hieronder meer over de verschillende afwerkingen die we leveren.

9.3
410 beoordelingen

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Bekleden met PVC

Wij zijn gespecialiseerd in de levering van PVC trapbekleding. Deze afwerking geeft uw trap een prachtige natuurlijke uitstraling, maar is tegelijkertijd makkelijk en goedkoop in onderhoud. Het voordeel van PVC bekleding is dat het een authentieke look heeft en het verschil met een echte houten of betonnen trap niet te zien is. Daarnaast beschikt het over een hoge slijtvastheid en is het vochtbestendig. Bekijk onze PVC collectie om het perfecte dessin voor uw trap te vinden. Lees meer over PVC bekleding.

Lakverf trapbekleding

Een andere mogelijkheid om uw trap een schitterende uitstraling te geven is onze afwerking met lakverf. U heeft dan een eindeloze keuze in verschillende kleuren. Hierdoor kunt u erg makkelijk de kleur uitkiezen die u het best vindt passen in uw huis en bij uw interieur. Dankzij deze persoonlijke keuze bent u ervan verzekerd dat uw trap de perfecte afwerking krijgt. Ons deskundige team assisteert u graag om een goede keuze te maken. Lees meer over lakverf trapbekleding.
Geïnteresseerd in een van de afwerkingen? Neem dan contact met ons op, zodat wij samen met u kunnen kijken naar de mogelijkheden om van uw trap een prachtig interieurstuk te maken.

Mock up inspiratie magazine Uwtrapafwerking

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen?
Ontvang onze checklists & 7 tips!

Onze checklist & tips helpen u bij de juiste voorbereiding en voorkomen ergernis, zorgen en onnodige kosten.
Download ze hieronder!  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Ontvang persoonlijk advies van uwtrapafwerking.nl

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  Image 8Image 9Image 10Image 11Image 12