Trap renoveren

Het gebruik van een trap zorgt door de jaren heen voor een hoop slijtage. Kan uw trap ook wel een opknapbeurt gebruiken, zodat uw woning weer een mooie nieuwe uitstraling krijgt? Laat uw trap dan door ons renoveren! Wij bieden verschillende goedkope afwerkingen aan waarmee we uw oude versleten trap omtoveren tot een prachtig nieuw interieurstuk.

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Waarom uw trap renoveren?

Bij slijtage van een trap is het niet meteen noodzakelijk om de gehele trap te vervangen. Een makkelijkere, minder tijdrovende en goedkoper alternatief is dan een renovatie. Dankzij onze deskundigheid en ervaring garanderen wij een schitterende afwerking. Hieronder volgen nog enkele voordelen van een renovatie van uw trap.

Met een renovatie kunt u een volledig nieuwe stijl geven aan uw trap. Hierdoor kunt u overstappen op een eigentijdse look die beter aansluit op de rest van uw interieur.

Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor PVC trapafwerking van Vivafloors. Deze nieuwe techniek stelt u in staat om te kiezen uit kleuren, hout-patronen en combinaties. Dankzij de eindeloze soorten patronen en houtkleuren bent u geheel vrij om tot een persoonlijk eindresultaat te komen.

Als u kiest voor een PVC trapafwerking bent u verzekerd van een duurzame trap. Het materiaal beschikt over een grote slijtvastheid en is daarnaast vochtbestendig. Makkelijk en goedkoop in onderhoud dus!

Benieuwd naar de kosten voor een de afwerking van uw trap? Vraag vrijblijvend een prijsindicatie aan.

Mock up inspiratie magazine Uwtrapafwerking

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen?
Ontvang onze checklists & 7 tips!

Onze checklist & tips helpen u bij de juiste voorbereiding en voorkomen ergernis, zorgen en onnodige kosten.
Download ze hieronder!  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Ontvang persoonlijk advies van uwtrapafwerking.nl

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  Image 8Image 9Image 10Image 11Image 12