Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Het gebruik van een trap zorgt door de jaren heen voor een hoop slijtage. Kan uw trap ook wel een opknapbeurt gebruiken, zodat uw woning weer een mooie nieuwe uitstraling krijgt? Laat uw trap dan door ons renoveren! Wij bieden verschillende goedkope afwerkingen aan waarmee we uw oude versleten trap omtoveren tot een prachtig nieuw interieurstuk.

Waarom uw trap renoveren?

Bij slijtage van een trap is het niet meteen noodzakelijk om de gehele trap te vervangen. Een makkelijkere, minder tijdrovende en goedkoper alternatief is dan een renovatie. Dankzij onze deskundigheid en ervaring garanderen wij een schitterende afwerking. Hieronder volgen nog enkele voordelen van een renovatie van uw trap.

  • Een nieuwe uitstraling

Met een renovatie kunt u een volledig nieuwe stijl geven aan uw trap. Hierdoor kunt u overstappen op een eigentijdse look die beter aansluit op de rest van uw interieur.

  • Moderne materialen

Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor PVC trapafwerking van Vivafloors. Deze nieuwe techniek stelt u in staat om te kiezen uit kleuren, hout-patronen en combinaties. Dankzij de eindeloze soorten patronen en houtkleuren bent u geheel vrij om tot een persoonlijk eindresultaat te komen.

  • Duurzaamheid

Als u kiest voor een PVC trapafwerking bent u verzekerd van een duurzame trap. Het materiaal beschikt over een grote slijtvastheid en is daarnaast vochtbestendig. Makkelijk en goedkoop in onderhoud dus!

Benieuwd naar de kosten voor een de afwerking van uw trap? Vraag vrijblijvend een prijsindicatie aan.

Waarom bij Uwtrapafwerking.nl?

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring met het afwerken van trappen.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste materialen van topmerken.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw trap na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Garantie

Wij zijn alleen tevreden met het allerbeste. U krijgt garantie op onze trapafwerking.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren voorkomt u een hoop stress.

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl wij samen met Sigma Coatings en ProGold.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Vivafloors de beste keuze. Met de vloeren van dit merk is uwvloerafwerking.nl in staat om kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren te leveren.

Voor het stuken van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stukwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.

Beoordeling door klanten: 9.1/10 - 45 beoordelingen