Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Bent u de trotse nieuwe eigenaar van een woning en kan uw trap nog een schitterende afwerking gebruiken? Wij leveren een prachtige afwerking van uw trap, die volledig voldoet aan al uw wensen. Lees hieronder de soorten afwerking die wij aanbieden. Weet u al ongeveer wat u wilt? Vraag dan een prijsindicatie aan of neem contact met ons op. We bespreken graag uw wensen en de mogelijkheden voor uw woning.

PVC trapafwerking

Een afwerking van PVC zorgt voor een schitterend eindresultaat. Het materiaal is nauwelijks te onderscheiden van echt hout of beton en heeft daardoor een authentieke uitstraling. Daarnaast is het warmte-isolerend, is het slijtvast en waterbestendig. Oftewel, een PVC trapafwerking is makkelijk en goedkoop en heeft bovendien een geweldige look voor elk soort interieur. Lees meer over PVC trapafwerking.

Afwerken met lakverf

U kunt uw trap ook door ons laten afwerken met lakverf. Het grote voordeel hiervan is dat u uit vrijwel iedere kleur kunt kiezen. Dit maakt het mogelijk om de perfecte kleur uit te zoeken die haarfijn aansluit op de rest van uw interieur. Lees meer over afwerken met lakverf.

Bent u er nog niet over uit welke afwerking geschikt is voor uw woning? Neem dan contact op met ons. Ons deskundige team geeft u graag advies over de mogelijkheden.

Waarom bij Uwtrapafwerking.nl?

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring met het afwerken van trappen.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste materialen van topmerken.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw trap na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Garantie

Wij zijn alleen tevreden met het allerbeste. U krijgt garantie op onze trapafwerking.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren voorkomt u een hoop stress.

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl wij samen met Sigma Coatings en ProGold.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Vivafloors de beste keuze. Met de vloeren van dit merk is uwvloerafwerking.nl in staat om kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren te leveren.

Voor het stuken van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stukwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.

Beoordeling door klanten: 9.1/10 - 45 beoordelingen