Trapafwerking

Bent u de trotse nieuwe eigenaar van een woning en kan uw trap nog een schitterende afwerking gebruiken? Wij leveren een prachtige afwerking van uw trap, die volledig voldoet aan al uw wensen. Lees hieronder de soorten afwerking die wij aanbieden. Weet u al ongeveer wat u wilt? Neem dan contact met ons op. We bespreken graag uw wensen en de mogelijkheden voor uw woning.

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

PVC trapafwerking

Een afwerking van PVC zorgt voor een schitterend eindresultaat. Het materiaal is nauwelijks te onderscheiden van echt hout of beton en heeft daardoor een authentieke uitstraling. Daarnaast is het warmte-isolerend, is het slijtvast en waterbestendig. Oftewel, een PVC trapafwerking is makkelijk en goedkoop en heeft bovendien een geweldige look voor elk soort interieur. Lees meer over PVC trapafwerking.

 

Afwerken met lakverf

U kunt uw trap ook door ons laten afwerken met lakverf. Het grote voordeel hiervan is dat u uit vrijwel iedere kleur kunt kiezen. Dit maakt het mogelijk om de perfecte kleur uit te zoeken die haarfijn aansluit op de rest van uw interieur. Lees meer over afwerken met lakverf.

Bent u er nog niet over uit welke afwerking geschikt is voor uw woning? Neem dan contact op met ons. Ons deskundige team geeft u graag advies over de mogelijkheden.

Mock up inspiratie magazine Uwtrapafwerking

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen?
Ontvang onze checklists & 7 tips!

Onze checklist & tips helpen u bij de juiste voorbereiding en voorkomen ergernis, zorgen en onnodige kosten.
Download ze hieronder!  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Ontvang persoonlijk advies van uwtrapafwerking.nl

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  Image 8Image 9Image 10Image 11Image 12