Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Zoals kleren de man maken, maakt de afwerking de trap. Dankzij de nieuwste technieken op het gebied van PVC trapbekleding zijn de mogelijkheden eindeloos. U heeft een ruime keuze uit kleur, motief en print. We helpen u graag bij het vinden van de stijl die bij u past. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Lees dan hieronder ons verhaal.

Allerlei mogelijkheden

Zit u te denken aan iets elegants? Door donker en licht samen te voegen kunnen we de uitstraling van uw trap chique maken. Bent u toch meer op zoek naar robuust? Denk dan aan een hout-look op iedere traptree. U profiteert dan van het uiterlijk van ruw bewerkt hout, maar zonder de nadelen op het gebied van slijtage, prijs en onderhoud.

Waarom PVC trapbekleding?

Een PVC beklede trap is niet alleen mooi, maar ook nog eens erg duurzaam. Het voorkomt namelijk dat het onderliggende hout te maken krijgt met slijtage. Een trap krijgt over het algemeen aardig wat te verduren, dus de beperking van slijtage is een erg welkome functie. Met een PVC bekleding is uw trap bestand tegen zowel krassen, als water. Uw trap zal daardoor aanzienlijk langer meegaan.

Alternatief

Onze deskundigheid beperkt zich niet alleen tot PVC trapbekleding. We zijn ook gespecialiseerd in de levering van lakverf trapafwerking. Ook met deze alternatieve afwerking bent u verzekerd van een schitterende trap. Dankzij het grote aanbod aan kleuren kunt u aan de hand de lakverf uw trap uitstekend aan laten sluiten op uw interieur.

Benieuwd naar onze vriendelijke prijzen en naar de mogelijkheden voor uw trappen? Vraag dan vrijblijvend een prijsindicatie aan.

Waarom bij Uwtrapafwerking.nl?

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring met het afwerken van trappen.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste materialen van topmerken.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw trap na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Garantie

Wij zijn alleen tevreden met het allerbeste. U krijgt garantie op onze trapafwerking.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren voorkomt u een hoop stress.

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl wij samen met Sigma Coatings en ProGold.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Vivafloors de beste keuze. Met de vloeren van dit merk is uwvloerafwerking.nl in staat om kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren te leveren.

Voor het stuken van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stukwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.

Beoordeling door klanten: 9.1/10 - 45 beoordelingen