PVC trapbekleding

Zoals kleren de man maken, maakt de afwerking de trap. Dankzij de nieuwste technieken op het gebied van PVC trapbekleding zijn de mogelijkheden eindeloos. U heeft een ruime keuze uit kleur, motief en print. We helpen u graag bij het vinden van de stijl die bij u past. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Lees dan hieronder ons verhaal.

9.3
410 beoordelingen

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Allerlei mogelijkheden

Zit u te denken aan iets elegants? Door donker en licht samen te voegen kunnen we de uitstraling van uw trap chique maken. Bent u toch meer op zoek naar robuust? Denk dan aan een hout-look op iedere traptree. U profiteert dan van het uiterlijk van ruw bewerkt hout, maar zonder de nadelen op het gebied van slijtage, prijs en onderhoud.

 

Waarom PVC trapbekleding?

Een PVC beklede trap is niet alleen mooi, maar ook nog eens erg duurzaam. Het voorkomt namelijk dat het onderliggende hout te maken krijgt met slijtage. Een trap krijgt over het algemeen aardig wat te verduren, dus de beperking van slijtage is een erg welkome functie. Met een PVC bekleding is uw trap bestand tegen zowel krassen, als water. Uw trap zal daardoor aanzienlijk langer meegaan.

 

Alternatief

Onze deskundigheid beperkt zich niet alleen tot PVC trapbekleding. We zijn ook gespecialiseerd in de levering van lakverf trapafwerking. Ook met deze alternatieve afwerking bent u verzekerd van een schitterende trap. Dankzij het grote aanbod aan kleuren kunt u aan de hand de lakverf uw trap uitstekend aan laten sluiten op uw interieur.
Benieuwd naar onze vriendelijke prijzen en naar de mogelijkheden voor uw trappen? Vraag dan vrijblijvend een prijsindicatie aan.

Mock up inspiratie magazine Uwtrapafwerking

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen?
Ontvang onze checklists & 7 tips!

Onze checklist & tips helpen u bij de juiste voorbereiding en voorkomen ergernis, zorgen en onnodige kosten.
Download ze hieronder!  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Ontvang persoonlijk advies van uwtrapafwerking.nl

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  Image 8Image 9Image 10Image 11Image 12