Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Wilt u graag de perfecte afwerking van uw trap? Wij bieden twee verschillende soorten afwerkingen van topkwaliteit aan. U kunt kiezen tussen een PVC trapafwerking of u kunt uw trap laten afwerken met lakverf. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op, of vraag een offerte aan. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

PVC trapafwerking

Een PVC trapafwerking is tegenwoordig vrijwel niet meer te onderscheiden van echt hout of beton. Het grote voordeel van PVC is de slijtvastheid en de dempende werking. Daarnaast is PVC warmte-isolerend en onderhoudsarm. Lees meer over PVC trapafwerking

Lakverf trapafwerking

U kunt er ook voor kiezen om uw trap te laten afwerken met lakverf. Het grote voordeel van verf is dat vrijwel iedere kleur mogelijk is, zodat u zeker weet dat u de kleur kiest die aansluit bij uw wensen. Daarnaast is de verf die wij gebruiken kras- en slijtvast, waardoor u nog lang van uw trap kunt genieten. Lees meer over lakverf trapafwerking

Waarom bij Uwtrapafwerking.nl?

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring met het afwerken van trappen.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste materialen van topmerken.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw trap na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Garantie

Wij zijn alleen tevreden met het allerbeste. U krijgt garantie op onze trapafwerking.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren voorkomt u een hoop stress.

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl wij samen met Sigma Coatings en ProGold.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Vivafloors de beste keuze. Met de vloeren van dit merk is uwvloerafwerking.nl in staat om kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren te leveren.

Voor het stuken van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stukwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.

Beoordeling door klanten: 9.1/10 - 45 beoordelingen