PVC trapafwerking

Een PVC trapafwerking is tegenwoordig vrijwel niet meer te onderscheiden van echt hout of beton. Het grote voordeel van PVC is de slijtvastheid en de dempende werking. Daarnaast is PVC warmte-isolerend en onderhoudsarm. Tevens kan er een grote diversiteit aan kleuren en dessins worden toegepast. Of u nu van modern of klassiek houdt: met een PVC trapafwerking is vrijwel alles mogelijk. Hierdoor heeft u altijd een trap naar wens voor een redelijke prijs!

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Bij ons heeft u de keuze uit vijf collecties: Eiken, Naaldhout, New York Flooring, Visgraat en Tegels. Bekijk hieronder welke collectie u het meest bevalt en vraag vandaag nog een offerte aan. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Eiken
Eiken

Het assortiment eiken PVC vloeren bevat de grootste diversiteit aan kleur, lengte en dikte van de planken. Creëer hiermee uw eigen stijl vloeren met de authentieke uitstraling van een houten vloer. Ook als u vloerverwarming heeft, zijn onze eiken PVC vloeren het perfecte middel om de warmte in uw huis te verspreiden. Dankzij de dikte van de planken, slijt de vloer minder snel bij uitvoerig gebruik. Geschikt dus voor elke ruimte in uw woning!

Bekijken
Naaldhout

Naaldhout PVC vloeren zijn er in verschillende formaten en dessins. Zo heeft de 4400 serie zeer warme tinten wat uw ruimte zeer sfeervol maakt. De karakteristieke houtlook is niet van echt te onderscheiden, maar heeft wel alle voordelen van een PVC vloer. De 4400 serie is verkrijgbaar in een lijmversie die uitermate geschikt is voor vloerverwarming.

Bekijken
New York Flooring

De planken van de New York Flooring uitvoeringen zijn smaller dan de reguliere eiken PVC vloeren. Hierdoor geven ze een unieke en mooie uitstraling aan uw kamer. Waar de meeste planken rond de 23 centimeter breed zijn, is het assortiment New York Flooring slechts 7,5 centimeter. Het mooiste voor u is dat de prijs per vierkante meter gelijk is aan de bredere vloeren binnen dit assortiment.

Bekijken
Visgraat

Het visgraat PVC is steeds meer in populariteit aan het winnen. De vloeren zijn niet meer te onderscheiden van echt hout en krijgen daardoor een authentieke uitstraling. Dankzij het kleine formaat van de planken, worden ze in een speels patroon gelegd. Dit geeft uw woning een prettige sfeer. Binnen dit assortiment zijn er meerdere varianten uit welke u kunt kiezen. Elk dessin heeft zijn eigen karakteristieke houtprofiel. Zo zit er ook voor uw woning een prachtige variant tussen.

Bekijken
Tegels

Naast planken bieden wij ook PVC tegelvloeren aan. Deze brede tegels worden zonder v-groef tegen elkaar gelijmd waardoor er een prachtige eenheid ontstaat in uw kamer. De tegels zijn niet te onderscheiden van echt beton en geven uw woning daardoor een schitterende authentieke uitstraling. Binnen dit assortiment zijn er een viertal vloeren met elk een eigen stijl.

Bekijken
Mock up inspiratie magazine Uwtrapafwerking

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen?
Ontvang onze checklists & 7 tips!

Onze checklist & tips helpen u bij de juiste voorbereiding en voorkomen ergernis, zorgen en onnodige kosten.
Download ze hieronder!  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Ontvang persoonlijk advies van uwtrapafwerking.nl

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  Image 8Image 9Image 10Image 11Image 12