Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Een PVC trapafwerking is tegenwoordig vrijwel niet meer te onderscheiden van echt hout of beton. Het grote voordeel van PVC is de slijtvastheid en de dempende werking. Daarnaast is PVC warmte-isolerend en onderhoudsarm. Tevens kan er een grote diversiteit aan kleuren en dessins worden toegepast. Of u nu van modern of klassiek houdt: met een PVC trapafwerking is vrijwel alles mogelijk. Hierdoor heeft u altijd een trap naar wens voor een redelijke prijs!

Bij ons heeft u de keuze uit vijf collecties: Eiken, Naaldhout, New York Flooring, Visgraat en Tegels. Bekijk hieronder welke collectie u het meest bevalt en vraag vandaag nog een offerte aan. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.


Eiken

Het assortiment eiken PVC vloeren bevat de grootste diversiteit aan kleur, lengte en dikte van de planken. Creëer hiermee uw eigen stijl vloeren met de authentieke uitstraling van een houten vloer. Ook als u vloerverwarming heeft, zijn onze eiken PVC vloeren het perfecte middel om de warmte in uw huis te verspreiden. Dankzij de dikte van de planken, slijt de vloer minder snel bij uitvoerig gebruik. Geschikt dus voor elke ruimte in uw woning!

Bekijk onze Eiken PVC vloeren


Naaldhout

Naaldhout PVC vloeren zijn er in verschillende formaten en dessins. Zo heeft de 4400 serie zeer warme tinten wat uw ruimte zeer sfeervol maakt. De karakteristieke houtlook is niet van echt te onderscheiden, maar heeft wel alle voordelen van een PVC vloer. De 4400 serie is verkrijgbaar in een lijmversie die uitermate geschikt is voor vloerverwarming.

Bekijk onze Naaldhout PVC vloeren


New York Flooring

De planken van de New York Flooring uitvoeringen zijn smaller dan de reguliere eiken PVC vloeren. Hierdoor geven ze een unieke en mooie uitstraling aan uw kamer. Waar de meeste planken rond de 23 centimeter breed zijn, is het assortiment New York Flooring slechts 7,5 centimeter. Het mooiste voor u is dat de prijs per vierkante meter gelijk is aan de bredere vloeren binnen dit assortiment.

Bekijk onze New York Flooring PVC vloeren


Visgraat

Het visgraat PVC is steeds meer in populariteit aan het winnen. De vloeren zijn niet meer te onderscheiden van echt hout en krijgen daardoor een authentieke uitstraling. Dankzij het kleine formaat van de planken, worden ze in een speels patroon gelegd. Dit geeft uw woning een prettige sfeer. Binnen dit assortiment zijn er meerdere varianten uit welke u kunt kiezen. Elk dessin heeft zijn eigen karakteristieke houtprofiel. Zo zit er ook voor uw woning een prachtige variant tussen.

Bekijk onze Visgraat PVC vloeren


Tegels

Naast planken bieden wij ook PVC tegelvloeren aan. Deze brede tegels worden zonder v-groef tegen elkaar gelijmd waardoor er een prachtige eenheid ontstaat in uw kamer. De tegels zijn niet te onderscheiden van echt beton en geven uw woning daardoor een schitterende authentieke uitstraling. Binnen dit assortiment zijn er een viertal vloeren met elk een eigen stijl.

Bekijk onze Tegels PVC vloeren

Waarom bij Uwtrapafwerking.nl?

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring met het afwerken van trappen.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste materialen van topmerken.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw trap na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Garantie

Wij zijn alleen tevreden met het allerbeste. U krijgt garantie op onze trapafwerking.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren voorkomt u een hoop stress.

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl wij samen met Sigma Coatings en ProGold.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Vivafloors de beste keuze. Met de vloeren van dit merk is uwvloerafwerking.nl in staat om kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren te leveren.

Voor het stuken van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stukwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.

Beoordeling door klanten: 9.1/10 - 45 beoordelingen