Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Klantervaringen

Beoordelingen

9,2
met 156 beoordelingen
  • 8,9
  • 9,0
  • 9,3
  • 9,3
  • 9,1
  • 9,3
  • 9,3

Beoordeeld door: Annet

18-04-2019
8,6

Tevreden over de afwerking van onze muren. Snelle reacties en flexibiliteit zijn door ons zeer gewaardeerd. Daarnaast is ook het contact met de behangers prettig verlopen!

Ik zou aanbevelen!

Beoordeeld door: Rob

17-04-2019
9,3

Superblij met het eindresultaat! Zelf ook kritisch en lopen na afloop alles na. Eventuele aandachtspunten worden direct verholpen, super!

Ik zou aanbevelen!

Beoordeeld door: Centina

16-04-2019
10,0

Onze wanden en vloeren laten doen, we zijn er super blij mee. Dit bedrijf kunnen wij zeker aanbevelen. ps: Mitchell ook bedankt voor de goede service.

Ik zou aanbevelen!

Beoordeeld door: Chris

15-04-2019
8,3

Prima werk geleverd.

Ik zou aanbevelen!

Beoordeeld door: Ingrid

09-04-2019
10,0

Starten heel vroeg, werken hard en zeer netjes alles wordt goed doorgesproken wat er gedaan moet worden en eindresultaat ziet er top uit

Ik zou aanbevelen!

Beoordeeld door: Lex

08-04-2019
10,0

Top bedrijf! Weten goed wat ze doen, leveren kwaliteit,
Aanrader.

Ik zou aanbevelen!

Beoordeeld door: Herman

06-04-2019
9,6

Duidelijke afspraken, prettig contact, goede producten en vakmanschap.

Ik zou aanbevelen!

Beoordeeld door: Olav

27-03-2019
9,4

In één woord: Topbedrijf!

Ik zou aanbevelen!

Beoordeeld door: Nick

27-03-2019
9,7

Ik en mijn man zijn zeer tevreden over de afwerking van onze nieuwbouwwoning. Via Google kwamen we in aanraking met deze partij. Handig dat we op zo'n eenvoudige wijze een offerte konden aanvragen. De opvolging was vervolgens ook zeer vlot. We zijn enorm tevreden over het eindresultaat. Een goede keuze om dit uit te besteden aan een professionele partij.

Ik zou aanbevelen!

Beoordeeld door: Cris

26-03-2019
10,0

Wij zijn super tevreden , onze pvc vloeren en wanden laten doen, aanrader!

Ik zou aanbevelen!

Waarom bij Uwtrapafwerking.nl?

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring met het afwerken van trappen.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste materialen van topmerken.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw trap na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Garantie

Wij zijn alleen tevreden met het allerbeste. U krijgt garantie op onze trapafwerking.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren voorkomt u een hoop stress.

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl wij samen met Sigma Coatings en ProGold.

Heeft u interesse in een PVC vloer? Dan is Vivafloors de beste keuze. Met de vloeren van dit merk is Uwpvcvloerenlegger.nl in staat om kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren te leveren.

Voor het stuken van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stukwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.