Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Klantervaringen

10

Vak mannen

Top werk geleverd vliesbehang en sausen een stukje vakwerk raad iedereen deze jongens in te huren Doni en collega bedankt, Helaas kan ik hier geen foto plaatsen van jullie werk.

Astrid en Paul
IJmuiden
10

zeer tevreden

Wij hebben de gehele afwerking van ons nieuwbouwhuis door uwnieuwbouwwoning.nl laten doen. plafonds wanden vloer en trappen, zijn er erg blij mee. Mooie showroom en goed personeel!

henk
Jansen
9

Planning, communicatie en werkzaamheden super!

Laagdrempelig en persoonlijk contact in de planning. Ook bij verschuiven van onze opleverdatum bleven we door de korte lijntjes een ideale planning aanhouden. De uitvoering was ook naar wens. Ze werken met hardwerkende vakmannen. Via mail en telefoon bleven we up-to-date. Zowel de muren als de vloeren zijn goed verzorgd en bij aanvankelijk wat mindere afwerking kwamen ze snel terug voor prima herstel. Heel blij mee en dus zeker een aanrader.

Judith
Breda
6

1 minpunt

Over het algemeen best te vreden de stucadoors hebben prima werk geleverd even als de pvcvloer deze is ook netjes gelegd . Enigste min puntje is het behang en sauswerk naaden zijn zichtbaar en slordig gesaust (spatten en aanzetten van de roller zijn nog steeds overal zichtbaar) communicatie met Uwnieuwbouw heb ik wel als prettig ervaren.

Jan
Deventer
9

Keurig opgeleverd

Na het plaatsen van dakkapellen was het nodige herstelwerk van de wanden en plafonds noodzakelijk. Hiervoor ben ik uitgekomen bij Uwnieuwbouwwoning.nl omdat zij op hun website eenvoudig een prijsindicatie konden afgeven. Na het finetunen van onze wensen hebben wij de opdracht verstrekt. Het Poolse team van Rafal zijn oprecht vakmensen. Met gepaste aandacht hebben zij de taak volbracht en waren mooi op tijd op de klus en werken goed door. Vlak voor oplevering zag men nog een paar puntjes en nadat die hersteld waren was het einddoel behaald. Van begin tot eind hebben wij regelmatig contact gehad met Uwnieuwbouwwoning.nl en zij hebben samen met Rafal het project tot een keurig einde volbracht. Top werk!

Patrick
Hellendoorn
10

Uitstekend

Stucen, sauzen, vloerleggen en vloermateriaal regelen geen probleem. Alles keurig verricht. Contact met het bedrijf verliep zeer goed. Met een beetje eigen hulp is alles perfect geregeld en verricht. Een aanrader, zeker weten

Rob en Marjan
Deventer
10

Perfect geregeld

Super vriendelijke mensen aan de telefoon en een kundige vriendelijke behanger wat wil een mens nog meer. Ze konden snel terecht en lekker “no nonsense”. En nogmaals gewoon goed afgewerkte muren.

pascal van der burgt
Olst
10

Prima offerte-fase, professionele en keurige uitvoering (en héél snel).

Het is een heel project om je nieuwbouwwoning van top tot teen van wandafwerking te voorzien; en tja wat voor soort wandafwerking kiezen we eigenlijk? Bij Uwnieuwbouwwoning.nl kregen we bij de intake direct een goed gevoel: deskundig, klantvriendelijk en geduldig al onze vragen en wensen aanhorend. Ook heel flexibel qua mogelijke data van uitvoering. De start daarvan kon zelfs een dag eerder plaatsvinden dan gepland en toen ging een ervaren team van drie man keihard aan de slag: ruim 300 m2 glasvliesbehang werd in krap drie dagen geplakt en gesausd en een groot schuin dakvlak gesausd. Veel dank voor het mooie resultaat! Ruud en Marja, Apeldoorn.

Marja en Ruud
Apeldoorn
6

klantvriendelijk kan beter

vragen worden steeds door verschillende mensen beantwoordt en geen van hen geeft de indruk een tevreden klant erg belangrijk te vinden. Opmerkingen worden kortaf afgehandeld en verworpen. Bovendien kwamen er onverwachte kosten bij die niet mee zijn genomen in de offerte (afsnijdsel) nooit gemeld en wat ik niet kan controleren.

e
apeldoorn
9

Uitstekende kwaliteit, fijn om 1 bedrijf te hebben voor plafonds, muren en vloeren

Goede communicatie over de planning vooraf. Tijdens het traject van 3 weken plafonds, muren en vloeren soms wat onduidelijkheid over wanneer er ploegen kwamen, wij moesten behoorlijk flexibel zijn en onze eigen planning continu aanpassen. Maar dat doet niets af aan de kwaliteit van het werk dat is afgeleverd, ons huis ziet er superstrak uit!

Arno
Hengelo
7

Mooi resultaat

Na wat communicatie fouten over de datum en tijd tevreden over Sali en zijn collega’s die mijn woonkamer en gang helemaal strak hebben gemaakt. Lieve mensen die hard door werkte

Nicollette
Deventer
5

Middelmatig

De communicatie tussen het bedrijf en afnemer is ronduit slecht. Uiteindelijk is ons huis netjes afgeleverd. Maar ik zou geen tweede keer met dit bedrijf zaken doen.

Ilona
Apeldoorn
10

Persoonlijk en vakkundig

We hebben leuk, persoonlijk, contact gehad met verschillende medewerkers. Er werd geluisterd naar onze wensen en deze zijn vakkundig uitgevoerd. Zowel voor het behangen, verven als het plaatsen van de plinten.

Jessie
Deventer
6

Kwaliteit is beneden verwachting, service wel heel netjes

Perfect hoeft het niet te zijn, maar nadat de heren geweest zijn en in 3 dagen de woning (beneden en grote hal) gedaan hebben, bleek dat er in de kitranden en op de muren craquelé ontstond, er zat verf op vrijwel elk nieuw kunststof kozijn en de afzuiginstallatie, de verf zat niet overal op de muur (om de ramen soms niet goed geverfd), her en der waren de behangranden te zien, er zaten veel onregelmatigheden onder het behang en een deel van de hal had blijkbaar geen goede ondergrond dus daar zie je de ondergrond doorheen (wat dus erg goed te zien is in een lichte hal). En dat terwijl ze bij aanname van de opdracht aan hebben gegeven dat zij zouden meedelen als de ondergrond niet goed was, zodat zij of onze aannemer dat aan kon passen. Heel goed contact met de klantenservice, die waren absoluut meewerkend. (Maar ja, ik had ook nog niet betaald.) De 2e keer dat ze teruggekomen zijn, is er met een rollertje wat aangepast, wat vervolgens ook weer te zien was. Uiteindelijk is iemand anders van het bedrijf nog 2 keer langs geweest om zeker de helft van de muren overnieuw te doen en het resultaat is nu ok. Die heeft heel wat netter gewerkt, maar ja ... ondertussen wel zoveel week en irritatie verder. En nog steeds niet de beloofde stucwerk-kwaliteit: er zijn nog steeds craquelé kitranden en de muur in de hal krijg je niet meer goed nu het er eenmaal op zit. Gelukkig is de rest nu wel ok. Het was een opdracht in het noorden van het land, dus misschien daarom het haastwerk, of zou het de toen hoge temperaturen geweest zijn? Ze hebben in ieder geval niet de beloofde kwaliteit geleverd en ook geen tegemoetkoming of i.d. voor alle ellende. Wel aardige medewerkers, ook degenen die het uitvoeren, en een hele nette communicatie. Maar ik betaal liever voor een mooi resultaat zonder gedoe dan aardige medewerkers.

Carmen
Onstwedde
10

Goed en vakkundig uitgevoerd

Er was een misverstand, welke zeer goed en op prettige wijze is opgelost. Het werk is uitstekend en vakkundig uitgevoerd. Hiervoor onze dank. Wij zijn erg tevreden.

Willy
Deventer
9

De juiste keuze gemaakt.

Heel goed professioneel bedrijf Zeer tevreden met het eindresultaat van het glasvlies en sauzen van ons nieuwe appartement. De schilder en behanger hebben een prachtig stukje werk afgeleverd en waren prettig in de omgang. Alleen het Twents dialect kostte ons wat meer inspanning !!!

Jan
Elst
8

Goed en snel

Snel gereageerd, en konden snel beginnen. We hebben alleen het vliesplakken laten uitvoeren, maar achteraf hadden we beter ook het sauzen kunnen laten doen. Prima mannen, die het werk uitvoerden, netjes en beleefd. Goed advies gegeven tijdens het plakken, om ruimtes niet te doen.

J.W. Manen
Veenendaal
9

uitstekend vakmanschap

De schilders waren prima vakmensen en prettig om mee samen te werken.

Ton
Deventer
10

Betrouwbaar van begin tot einde

Uwnieuwbouwwoning.nl kwam op mijn pad toen mijn aannemer een maand voor de oplevering van mijn woning liet weten dat het toch allemaal niet zou lukken. Er werd vlot gereageerd op mijn aanvraag en 2 dagen later kon ik bijna opgelucht ademhalen, volgens uwnieuwbouwwoning zou alles goed komen op de door mij gewenste datum. En dat klopte ook volledig. Vlot en netjes werd alles wat beloofd werd gedaan. Ze reageren vlot op mails/belletjes, en de schilders waren erg aardige kerels met hart voor de zaak. Erg tevreden!

Ann De Haes
Arnhem
9

Sneller dan gepland en superstrak

Twee verdiepingen van ons huis alle wanden met glasweefsel (glad) en daarna sausen. Inclusief trapgat, berging etc. In net geen twee dagen met drie man. Een hele prestatie qua snelheid waarbij dit absoluut niet ten koste van de kwaliteit is gegaan. Inschatting m2 ook nauwkeurig waardoor uiteindelijk bedrag overeen kwam met offerte.

Manfred
DEVENTER
10

Fijne communicatie, transparant. Vakwerk

Heel erg fijn geholpen door Uw nieuwbouwwoning. Met name Mitchell en Sandra. Goed contact over de werkzaamheden. Keiharde werkers zijn het, hebben het behang er zo tegen aan zitten, en de vloer zo liggen. Verbazingwekkend! Echt kwaliteit.

Familie van Dorsten
Zwolle
10

Super

Super strak behangen, en fijn dat jullie zo meedenken. Bedankt!

Manon
Barneveld
9

Goed en behulpzaam en meedenkend bedrijf.

Fijne ervaring met de verkoop ( Mitchell ) verder zijn we zeer Tevreden over de schilders, behangers en vloeren en trap leggers. Mooi stukje werk afgeleverd!

Frans
Deventer
8

Mooi proffesioneel bedrijf

Zeer tevreden met het eindresultaat van het glasvlies en sauzen van mijn nieuwe woning Ze gebruiken een goede kwaliteit glasvlies en goede saus

Alfredo
Nijeveen
9

Snel ons nieuwe huis voorzien van strakke wanden

Binnen 2 weken na eerste contact was ons nieuwe huis helemaal voorzien van zeer strakke wanden. Zelfs de wanden van ruim 5 meter hoog werd vakkundig en zonder gedoe opgelost.

Rien
Wageningen

Waarom bij Uwtrapafwerking.nl?

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring met het afwerken van trappen.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste materialen van topmerken.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw trap na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Garantie

Wij zijn alleen tevreden met het allerbeste. U krijgt garantie op onze trapafwerking.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren voorkomt u een hoop stress.

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl wij samen met Sigma Coatings en ProGold.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Vivafloors de beste keuze. Met de vloeren van dit merk is uwvloerafwerking.nl in staat om kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren te leveren.

Voor het stuken van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stukwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.

Beoordeling door klanten: 9.1/10 - 45 beoordelingen